3 τρόποι να εκπληρώσετε τους στόχους σας μέσα στο 2015! - Djhellas.gr

3 τρόποι να εκπληρώσετε τους στόχους σας μέσα στο 2015!

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και σίγουρα όλοι έχουμε βάλει κάποιους στόχους που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μέσα σε αυτό το έτος. Αυτοί οι στόχοι μπορεί να είναι σε διάφορες κατηγορίες αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με αυτούς της μουσικής μας καριέρας.Παρακάτω θα δούμε 3 τρόπους που θα μας βοηθήσουν στην καλύτερη επίτευξή τους.

1) Επιλέξτε έναν καλό στόχο.

Βάλτε έναν σαφή, απλό και πάνω από όλα ρεαλιστικό στόχο. Προτιμήστε δηλαδή να βάλετε σαν στόχο, να παίξετε μουσική σε 3 μεγάλες εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του 2015. Είναι πιο ρεαλιστικός από το να παίξετε στην επόμενη tomorrowland. Επίσης βοηθάει να σπάτε τους στόχους σας σε μικρότερα κομμάτια.

2) Κοινοποιήστε τον στόχο σας.

Κοινοποιήστε τον στόχο σας σε forum, σχόλια, κοινότητες. Όταν κάνετε κοινοποιήσεις του στόχου σας δημόσια, έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να επιμείνετε σε αυτό. Επίσης μπορεί να δεχτείτε σχόλια, συμβουλές και παρατηρήσεις από άλλους που θα σας βοηθήσουν.

3) Δημοσιεύστε το αποτέλεσμα του κάθε μικρού στόχου.

Αφού προχωράτε την επίτευξη των μικρών σας στόχων που γράφαμε παραπάνω, αρχίστε να δημοσιεύετε το υλικό από τις εμφανίσεις σας, τα set σας κλπ. Με αυτό το τρόπο θα λάβετε το feedback από τους ακροατές/θαυμαστές σας και θα βελτιώσετε τα λάθη σας.


 

Μια ιδέα από digitaldjtips

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

7 Τρόποι/Ιδέες να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου.

Σε αυτό το βίντεο, θα δούμε 7 τρόπους που μπορείς να αξιοποιήσεις στον ελεύθερο χρόνο …