Παρουσίαση ADJ & Denon DJ προιόντων - Djhellas.gr

Παρουσίαση ADJ & Denon DJ προιόντων

Παρουσίαση ADJ & Denon DJ στον Πολυχώρο Αθηναΐς! Η Metro Audio Systems παρουσιάζει τα προϊόντα των εταιριών ADJ και DENON DJ, την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Μαρτίου στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐς (αίθουσα Atrium).

Με αφορμή την νέα αντιπροσώπευση της ADJ στην Ελλάδα από την εταιρία μας σε συνδυασμό με τα κορυφαία προϊόντα dj της DENON DJ που ήδη αντιπροσωπεύουμε, στις 13 και 14 Μαρτίου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και “εν δράση” από όλα τα νέα προϊόντα της ADJ (Ledwalls, κεφαλές beam, wash, spot και υβριδικές, led pars, light effects κ.ά.), ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων Denon dj (dj controllers, dj headphones, sound cards), μαζί με το κορυφαίο setup Denon DJ Prime Series αποτελούμενο από τα μοναδικά media players SC5000, τον μίκτη X1800 και το πολυαναμενόμενο dj turntable VL12 αποκλειστικά σχεδιασμένο για performance DJ’ing!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης εξειδικευμένοι συνεργάτες θα είναι στη διάθεσή σας για να αναλύσετε λεπτομερώς τις χρήσεις και τις λύσεις που μπορούν να προσφέρουν οι 2 εταιρείες στη σύγχρονη οπτικοακουστική σας εγκατάσταση.

Επιπλέον, θα απολαύσετε επαγγελματικά lighting show με όλα τα επαγγελματικά προϊόντα της ADJ, και μουσική από τους Sparky-T (13 Μαρτίου) και Τάσο Καραμάνη (14 Μαρτίου).

Ωράριο:

  • Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 | 16.00 – 21.00, Performance by SPARKY-T @ 20.00
  • Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 | 16.00 – 21.00, Performance by Τάσος Καραμάνης @ 20.00

Είσοδος Ελεύθερη

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Τι θα γίνει με τις δεξιώσεις για γάμους και βαφτίσεις

Από τη Δευτέρα 31 Μαΐου επαναλειτουργούν οι χώροι δεξιώσεων, κτήματα και υπηρεσίες κέτερινγκ ενώ εντός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *