Αυστρία: Ραδιοφωνικός DJ κλειδώθηκε στο στούντιο και έπαιζε για δύο ώρες το «Last Christmas»

Ένας ραδιοφωνικός DJ στην Αυστρία επέλεξε έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο για να βάλει τους ακροατές του στο κλίμα των γιορτών, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να «σπάσουν» τα τηλέφωνα του σταθμού όπου δουλεύει από τις κλήσεις των ανθρώπων που έπαιρναν για να παραπονεθούν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, o 27χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός του Antenne Carinthia, Joe Kohlhofer, ξεκίνησε την εκπομπή του στις 8 το πρωί, λέγοντας στους ακροατές του ότι ένιωθε πως οι κάτοικοι της περιοχής του δεν έχουν αρκετά «εορταστική διάθεση».

«Κατά συνέπεια, πιστεύω ότι επιβάλλεται λίγη χριστουγεννιάτικη μουσική», είπε ο παραγωγός και στη συνέχεια έβαλε το κλασικό κομμάτι των Wham να παίζει σε… λούπα για το υπόλοιπο της εκπομπής του, που διαρκεί περίπου δύο ώρες.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό, ο εν λόγω DJ δεν είχε ζητήσει άδεια για να κάνει αυτού του είδους την «φάρσα» on air και μάλιστα είχε ταμπουρωθεί στο στούντιο, χωρίς να αφήνει κανέναν να μπει μέσα μέχρι το τέλος της εκπομπής του.

Για δύο ώρες, και ενώ το τραγούδι συνέχιζε να παίζει ακατάπαυστα, ο νεαρός DJ δεχόταν live τις κλήσεις των εξοργισμένων ακροατών, που του έλεγαν να αλλάξει κομμάτι. Ωστόσο, εκείνος δέχτηκε να βγει από το στούντιο μόνον όταν του τηλεφώνησε η τετράχρονη κορούλα του και τον παρακάλεσε να σταματήσει να παίζει το Last Christmas.

«Ήθελα να αφήσω το κομμάτι να παίζει όλη μέρα, αλλά επειδή λατρεύω την κορούλα μου αποφάσισα να υποχωρήσω στο αίτημά της», είπε ο 27χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθεί να εργάζεται στον σταθμό.

 

Πηγή: Protothema.gr

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Τα «προφητικά» λόγια του Keith Flint: Όταν δεν θα μπορώ άλλο, θα αυτοκτονήσω

Ο frontman των Prodigy σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για τους «δαίμονές» του: τα …