Φτιάξτε τα δικά σας charts με το Traktor. - Djhellas.gr

Φτιάξτε τα δικά σας charts με το Traktor.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια κομμάτια παίξατε περισσότερο ή ποιοι καλλιτέχνες βρίσκονται στην κορυφή της προσωπικής σας playlist τους τελευταίους μήνες; Μέχρι τον προηγούμενο μήνα η ερώτηση αυτή ήταν αναπάντητη.

Η λύση δόθηκε από τον Πολωνό Tomash Ghz, που μέσα σε μία νύχτα δημιούργησε μία εφαρμογή που αποθηκεύει ουσιαστικά κάθε performance σας! Σας δίνει αποτελέσματα ανά μήνα καθώς επίσης top ten καλλιτέχνες και κομμάτια. Η λογική που δουλεύει είναι πολύ απλή: Κάθε φορά που παίζετε το set list σας αποθηκεύεται, αυτοματοποιείται και από τα δεδομένα αυτά εξάγεται το αποτέλεσμα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ


 

Δεν τελειώσαμε όμως ακόμα. Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε και άλλες τεχνικές για τις playlist.

export

Εξερευνήστε το παρελθόν. Εκτός από την καρτέλα Ιστορικό, μπορείτε να βρείτε τα κομμάτια που έχετε παίξει στον συγκεκριμένο Traktor στο Explorer > Archive. Από εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε νέες λίστες αναπαραγωγής και πολλά ακόμα.

Εξαγωγή σε ιστοσελίδες. Μπορείτε να εξαγάγετε λίστες αναπαραγωγής σε ιστοσελίδα (αρχείο σε μορφή κατάλληλη για MixCloud αλλά και για παρόμοιες πλατφόρμες). Κάντε δεξί κλικ στην playlist σας για να επιλέξετε τον τρόπο εξαγωγής.

“On the go” λίστες αναπαραγωγής. Traktor για iPad και iPhone είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ασχοληθείτε με “εν κινήσει” λίστες αναπαραγωγής.

Επίσης ένα πολύ καλό εργαλείο για Windows είναι το Advanced Playlist Editor, αλλά πλέον είναι ξεπερασμένο.

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Εγχειρίδια χρήσης στα Ελληνικά.

Σε αυτή την σελίδα μπορείτε να βρείτε μαζεμένα όλα τα εγχειρίδια χρήσης για προγράμματα και …