Στο Chew παίζεις σε Live streaming μπροστά στη διεθνή DJ κοινότητα!

Το Chew είναι μια νέα ιστοσελίδα για DJs που δημιουργήθηκε πρόσφατα με σκοπό να διαφημίσει παγκοσμίως τόσο εσένα όσο και τον τρόπο “παιξίματός” σου. Πρόκειται για μία δωρεάν υπηρεσία που σου επιτρέπει να μεταδώσεις βίντεο και ήχο από το DJ set σου live, είτε είσαι έξω σε κάποιο club είτε στον προσωπικό σου χώρο. Με την βοήθεια μιας webcam ή μιας επαγγελματικής κάμερας μπορείτε να stream-άρετε τον εαυτό σας, ενώ σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε το ίδιο χρησιμοποιώντας και το κινητό σας (το mobile app είναι ακόμα σε στάδιο δοκιμών).
Το να διαφημίζεις τον εαυτό σου με αυτό τον τρόπο είναι κάτι εξαιρετικό κατά την γνώμη μας. Εκτός του ότι ικανοποιείς το ψώνιο που κρύβεις μέσα σου (ας το παραδεχτούμε!), βελτιώνεις και το παίξιμό σου, μιας και το site δίνει την δυνατότητα live feedback από όσους σε ακούνε εκείνη την ώρα κάνοντας ταυτόχρονα την όλη διαδικασία διασκεδαστική.
Μπείτε λοιπόν και εγγραφείτε άμεσα στο Chew διαφημίζοντας τον εαυτό σας σε όλο τον κόσμο!

 

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Νέα υπηρεσία από το Spotify

Το Spotify είναι έτοιμο για dance πάρτι στην μετά καραντίνα εποχή. Η streaming υπηρεσία μουσικής, παρουσίασε τη Δευτέρα τη …