Διαγωνισμός Simple Radio - Djhellas.gr

Διαγωνισμός Simple Radio

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του Simple radio και κερδίστε ένα ζευγάρι ακουστικά Audio-Technica. Ο διαγωνισμός λήγει στις 24 Φεβρουαρίου 2016.

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να πάρετε μέρος καθώς και τους όρους του διαγωνισμού.

Στόχος του παιχνιδιού:

Συλλέξτε το μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε το κύριο βραβείο.

Διάρκεια:

Ο διαγωνισμός διαρκεί από 10/02/2016 21:42 εως 24/02/2016 21:42.

Διοργανωτές του παιχνιδιού

Οι διοργανωτές του Διαγωνισμός Simple Radio (εφεξής θα αποκαλείτε: Παιχνίδι) είναι το Simple Radio μαζί με το Electromaniacs (εφεξής θα αποκαλούνται ως:διοργανωτές).

Οι σελίδες στο Facebook που διαχειρίζονται οι Διοργανωτές:https://www.facebook.com/Simpleradio.gr & https://www.facebook.com/electromaniacs.gr(εφεξής θα αποκαλούνται ως: Σελίδες διοργανωτών).

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Η υποβολή μιας καταχώρησης για το παιχνίδι είναι ανοιχτεί σε άτομα που

  • είναι εγγεγραμμένοι χρήστες του facebook.com,
  • έχουν κάνει like στις σελίδες των διοργανωτών,
  • θα παρέχουν την άδεια τους για τα βασικά στοιχεία του προφίλ τους.

Με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, ο χρήστης αποδέχεται αυτόματα τους “Όρους και τις Προϋποθέσεις” του παιχνιδιού. Με την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων, οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι είναι πλήρως ενήμεροι για αυτό. Σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματος των Όρων και Προϋποθέσεων, οι συμμετέχοντες δεν έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στο παιχνίδι και θα πρέπει να αποκλειστούν.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να είναι οποιοδήποτε άτομο (εφεξής θα αποκαλούνται Συμμετέχοντες) οι οποίοι αποδέχονται τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Παιχνιδιού, ξεκινουν το παιχνίδι και τοποθετούν τουλάχιστον 1 εισιτήριο στο κουτί.

Σχετικά με τυχόν άλλα ζητήματα που δεν αναφέρονται σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, η νομοθεσία είναι εφαρμόσιμη.

Το παιχνίδι

Ξεκινώντας το παιχνίδι

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://apps.facebook.com/simpleradio_contests

Αριθμός εισιτηρίων

Στην αρχή του παιχνιδιού οι χρήστες προμηθεύονται 1 εισιτήρια.

Όσα περισσότερα εισιτήρια συλλέξουν οι συμμετέχοντες, τόσες περισσότερες πιθανότητές έχουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Οι χρήστες μπορούν να προμηθευτούν περισσότερα εισιτήρια με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κάνοντας share την σελίδα του διαγωνισμού στον τοίχο τους.
  • Αν προσκαλέσουν τουλάχιστον 5 φίλους τους να πάρουν μέρος στο παιχνίδι.
  • Κάνοντας subscribe στο Youtube κανάλι του διοργανωτή.
  • Google+ την σελίδα του διοργανωτή.
  • Tweet στο Twitter.
  • Share στο LinkedIn.

Οι παραπάνω παραπάνω τρόποι μπορούν να αποφέρουν 1 εισιτήριο την φορά.
Ο μέγιστος αριθμός εισιτηρίων που μπορεί να συλλεχθεί είναι 7.

Η επαλήθευση του παιχνιδιού

Μετά την υποβολή των εισιτηρίων στο κουτί, ο συμμετέχων θα πρέπει να δώσει την άδεια για την πρόσβαση της εφαρμογής στις βασικές πληροφορίες του προφίλ του και στο e-mail του.

Επιλογή και δημοσιοποίηση του νικητήr

Οι νικητές θα ανακυρηχθούν μέσα απο μια τυχαία διαδικασία που την αναλαμβάνει ένας αλγόρίθμος στις 24/02/2016 21:42. Το τυχερό εισιτήριο και ο ιδιοκτήτης του θα ανακοινωθούν στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού μετά τις 24/02/2016 21:42. Ο νικητής παίρνει επίσης ένα μια ειδοποίηση στο Facebook.

Το Δώρο

Το βραβείο του παιχνιδιού: Ακουστικά Audio-Technica.
Με την ανακοίνωση του νικητή, oι διοργανωτές έρχονται σε επαφή με τον νικητή για να κανονίσουν την παράδοση του δώρου.

Άλλες διατάξεις

Ο διοργανωτές διατηρεούν το δικαίωμα να παρατείνουν τη διάρκεια του παιχνιδιού με την τροποποίηση των Όρων και Προϋποθέσεων από αυτή την άποψη.

Οι διοργανωτές δεν είναι υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε αξιώσεις, κοστή, τραυματισμούς, απώλειες ή ζημιές οποιουδήποτε είδους προκύψουν, με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, με την αποδοχή ή την κατοχή οποιουδήποτε δώρου (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, απαιτήσεις, κοστή, τραυματισμούς, απώλειες ή ζημιές που σχετίζονται με σωματικές βλάβες, θάνατο, βλάβη, απώλεια ή καταστροφή περιουσίας, δικαιώματα δημοσιότητας ή ιδιωτικότητας, δυσφήμιση).

Ο διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια, να τροποποιήσουν ή να αντικαταστήσουν τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις με την ανάρτηση μιας ενημέρωσης των όρων στον ιστότοπο τους. Είναι ευθύνη του συμμετέχοντος να ελέγχει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις περιοδικά για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση της υπηρεσίας μετά την καταχώριση των όποιων αλλαγών στους Όρους και Προϋποθέσεις αποτελεί αποδοχή των αλλαγών αυτών.

Τα δώρα είναι μη διαπραγματεύσιμα, μη μεταβιβάσιμο ή ανταλλάξιμα με μετρητά, πιστωτικές, αγαθών ή / και υπηρεσιών.
Οι αλγόριθμοι για την επιλογή και τις αποφάσεις των διοργανωτών για όλα τα θέματα που αφορούν το παιχνίδι είναι τελικές, οριστικές και δεσμευτικές.

Με τη συμμετοχή σε αυτό το παιχνίδι, οι συμμετέχοντες συμφωνούν να δεσμεύονται από τους επίσημους κανόνες και κανονισμούς. Η μη συμμόρφωση με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από το παιχνίδι.

Μπορεί επίσης να υπάρχουν φορές που το παιχνίδι ή μέρος του να μην είναι διαθέσιμο για τεχνικούς λόγους ή για λόγους που σχετίζονται με τη συντήρηση του, είτε σε προγραμματισμένη ή απρογραμμάτιστη βάση.

Οι διοργανωτές δεν θα είναι υπεύθυνοι για τον συμμετέχοντα για κάθε ζημία που υπέστη λόγω ενός μη εξουσιοδοτημένου πρόσωπου που έκανε χρήση του προφίλ του και πήρε συμμετοχή στο παιχνίδι. Επίσης, οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες ή βλάβες που προκύπτουν από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του παιχνιδιού, είτε με δόλο ή με άλλο τρόπο.

Οι χρήστες επιβεβαιώνουν ότι όλες οι πληροφορίες που αυτός / αυτή παρέχουν σχετικά με την πρόσβαση ή / και τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι είναι και θα παραμείνουν αληθείς, ακριβείς και πλήρεις ανά πάσα στιγμή.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Τα αγαπημένα στουντιακά ακουστικά των DJ έρχονται στα αυτιά μας.

Η Sennheiser γιορτάζει τα 75 χρόνια της με μια σπέσιαλ και προσιτή εκδοχή των HD …