Διαγωνισμός DJ από τη Mazda - Djhellas.gr

Διαγωνισμός DJ από τη Mazda

Το “Mazda Drives: The Sound Of Tomorrow” είναι ένας διαγωνισμός για DJs. Πλέον έχουν επιλεγεί 20 φιναλίστ για να αναμετρηθούν κατά τη διάρκεια των #MazdaSounds Live Showdown στη Βαρκελώνη.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους της Mazda και του Tomorrowland μαζί και με πολύ γνωστούς DJs, όπως τον Βέλγο Lost Frequencies, θα αξιολογήσουν τις ζωντανές εμφανίσεις των 20 φιναλίστ, όπου θα παίζουν μουσική για 60 λεπτά στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ, και θα επιλέξουν τους έξι που θα παίξουν στο Tomorrowland 2016, το οποίο θα λάβει χώρα στις 22 -24 Ιουλίου στο Βέλγιο.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή 1.042 υποψήφιοι από όλη την Ευρώπη. Οι φιναλίστ ήταν τρεις από τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ελβετία, δύο από την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο και ένας από την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία.mazda-djs-640

Πριν από τον διαγωνισμό οι φιναλίστ θα λάβουν μέρος σε τέσσερις συνεδρίες καθοδήγησης στο Mazda Space. Ομάδες των πέντε θα δείξουν τις δεξιότητες τους. Κάθε DJ θα παίξει ένα σύνολο 15 λεπτών, με τους νικητές να ανακοινώνονται στη συνέχεια.

«Ανυπομονούμε για τις δραστηριότητες του Σαββάτου και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε αυτούς τους νέους καλλιτέχνες να έχουν τόση ενέργεια», λέει ο Αντιπρόεδρος Επικοινωνιών της Mazda Motor Europe, Wojciech Halarewicz. «Είμαι σίγουρος ότι για κάποιους θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή. Ίσως είμαστε οι πρώτοι μάρτυρες μπροστά σε μία τέτοια μουσική καινοτομία που ελπίζουμε να έχει μέλλον. Ερχόμενοι από τη Mazda, μπορούμε σίγουρα να το σεβαστούμε αυτό.»

H Mazda είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στο φεστιβάλ Τomorrowland φέτος. Και οι δύο οργανισμοί προσπαθούν να προβάλλουν την εντιμότητα και την αξιοπιστία τους, είτε πρόκειται για μουσική είτε οχήματα, όπως το Mazda MX-5 και το Mazda CX-3, τα δύο τελευταία μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Πηγή: Newsauto.gr

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Διαγωνισμός Simple Radio

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του Simple radio και κερδίστε ένα ζευγάρι ακουστικά Audio-Technica. Ο διαγωνισμός …