Γράψτε την άποψή σας στο djhellas! - Djhellas.gr

Γράψτε την άποψή σας στο djhellas!

Μετά από ένα καυτό και εξαντλητικό καλοκαίρι εγκαινιάζουμε μια νέα ενότητα στο djhellas, οπού ο καθένας θα μπορεί να εκφράζει την γνώμη του και να αρθρογραφεί σε θέματα σχετικά με την μουσική. Αυτό μπορεί να είναι κάποιος προβληματισμός, κάποια σκέψη ή ακόμα και μία προώθηση της δουλειάς του.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει οτι θα γίνεται spam ή η προώθηση θα περιλαμβάνει ένα βίντεο με ένα bootleg. Η προώθηση θα περιλαμβάνει με ένα εκτενές κείμενο της προσωπικής δουλειάς του Dj/Παραγωγού, με ένα bio, στοιχεία επικοινωνίας, κάποια μουσικά δείγματα κλπ. Όλα αυτά θα μπαίνουν στην κατηγορία “Αναγνώστες”.

djhellas1

Οι απόψεις, σκέψεις και προβληματισμοί, θα πρέπει να έχουν σωστή σύνταξη και ορθογραφία, αλλιώς θα υποστούν κάποια μικροεπεξεργασία σε ορθογραφικα ή συντακτικά λάθη, χωρίς όμως να αλλάζει το νόημα του κειμένου. Άρθρα που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες της σελίδας ή γενικούς κανόνες νομιμότητας και επαγγελματικής δεοντολογίας θα σβήνονται άμεσα.

Η ιστοσελίδα μας djhellas.gr, η σελίδα μας στο facebook, η ομάδα μας στο facebook, η ολική ή εν μέρη παρουσία μας στα social media, οι διαχειριστές, συντονιστές και τα μέλη μας, δεν σημαίνει οτί ταυτίζονται με την άποψη, το ύφος και τις ιδέες του κάθε αναγνώστη που αναρτεί ένα άρθρο.

Ο κάθε αναγνώστης που διαβάζει το άρθρο ή έχει την αντίληψη οτί θίγεται έχει κάθε δικαίωμα να σχολιάζει κόσμια και με επιχειρήματα, στο τέλος του άρθρου για τις προσωπικές του απόψεις.

Επίσης δεν γίνονται αποδεκτά άρθρα, κατηγορίες, καταγγελίες που εμπλέκουν, επώνυμα τρίτο άτομο. Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε την πραγματική ιστορία πίσω από ένα άρθρο, ούτε έχουμε την αρμοδιότητα, την ευθύνη και την ευχαρίστηση να στήσουμε ένα λαϊκό δικαστήριο.

Όλα τα άρθρα που αφορούν προώθηση μουσικής, sets κλπ. θα μπαίνουν στην νέα κατηγορία “Djs / Παραγωγοί”.

djhellas2 

 Μπορείτε να ανεβάζετε τα άρθρα σας με 2 τρόπους. 

α) Μπορείτε να στείλετε μεμονωμένα άρθρα πατώντας εδω ή να επιλέξετε από το μενού “Αποστολή άρθρου” και να στείλετε το άρθρο.

djhellas3

Στο τέλος θα γράψουμε το όνομά σας, ψευδώνυμο και αν θέλετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας ή πηγή.

user

β) Αν θέλετε να ανεβάζετε πιο συχνά άρθρα να γίνετε συνεργάτης του site πατώντας εδώ ή να επιλέξετε από το μενού κάτω κάτω “Γίνε συνεργάτης”.

djhellas4

Σε αυτή την περίπτωση το όνομά σας θα φαίνεται ως συντάκτης του άρθρου.

djhellas5 

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Κοινοποιήστε εύκολα και δωρεάν τους συνδέσμους σας!

Σε αυτό το βίντεο θα δείξουμε πως μπορείτε να κοινοποιήσετε εύκολα και δωρεάν τους συνδέσμους …