Είσαι Dj? Δοκίμασε τη νέα υπηρεσία του Djhellas. - Djhellas.gr

Είσαι Dj? Δοκίμασε τη νέα υπηρεσία του Djhellas.

To djhellas δημιουργεί μια νέα υπηρεσία για τους DJs. Αυτή την στιγμή είναι σε δοκιμαστική έκδοση και ενεργή μόνο σε ορισμένα μέλη. Αν θέλετε και εσείς να γίνετε μέρος αυτής της υπηρεσίας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω. Μερικοί από εσάς θα λάβετε σύντομα ένα email με οδηγίες για την νέα μας υπηρεσία.

Επίσης στο μέλλον κάποιες δυνατότητες ίσως γίνουν συνδρομητικές. Όσοι εγγραφείτε τώρα θα απολαμβάνετε όλες αυτές τις δυνατότητες, για πάντα και δωρεάν.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Με αυτό τον τρόπο ,μπαίνετε στην mailing list μας. Δεν κάνουμε κατάχρηση του email σας, ούτε spam. Τα email που θα λαμβάνετε από εμάς θα αφορούν, νέες υπηρεσίες και δυνατότητες του site. Σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπερνάνε τα 2 email/μήνα. Επίσης μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε.

Είστε… 


ΠΡΟΣΟΧΗ. Αφού συμπληρώσετε την φόρμα, μην ξεχάσετε να κοιτάξετε το email σας στα εισερχόμενα (inbox) ή την μαζική αλληλογραφία (Junk mails) για ένα email από εμάς. Μέσα στο email, θα πατήσετε σε ένα σύνδεσμο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στην mailinig list μας.

 

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Πως να κάνετε live streaming τα dj sets σας, δωρεάν και εύκολα!

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε πως μπορείτε να κάνετε live streaming τα dj sets σας, …