Γνωρίστε τα Dubs. Η επανεφεύρεση της οτωασπίδας. - Djhellas.gr

Γνωρίστε τα Dubs. Η επανεφεύρεση της οτωασπίδας.

Αν αισθάνεστε οτί έχετε χάσει κάποιο ποσοστό από την ακοή σας, μπορεί να έχετε δίκιο. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και μάλιστα σε νεαρές ηλικίες χάνουν από την ακοή τους. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, η νέα εταιρεία Fritz Lanman του Doppler Labs ανακοινώνει τα Dubs Acoustic φίλτρα ή αλλιώς οι γνωστές πλέον φανταχτερές ωτοασπίδες.

Θέλαμε βύσματα που να μην προεξέχουν από τα αυτιά. Καθώς κάτι τέτοιο είναι ενοχλητικό για ένα κλαμπ, μια συναυλία ή ένα αθλητικό γεγονός  που επίσης να μην αλλοιώνει την ακουστική εμπειρία. Εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι τέτοιο, γι’αυτό και αποφασίσαμε να το εφεύρουμε.

11

Η ιδέα εδώ είναι ότι μια εντελώς μηχανική συσκευή που μπορεί να είναι ελκυστική, συναρπαστική, και να βελτιώσει την ακουστική εμπειρία χωρίς να θυσιάζει τον ήχο.

Οι Dubs φτιάχνονται από 17 επιμέρους μηχανικά κομμάτια (κατασκευασμένα από υλικά όπως ο χάλυβας, πολυμερούς αφρούς και σιλικόνη) που μειώνουν γενικά την ένταση κατά μέσο όρο από 12 ντεσιμπέλ.  Αυτό σας επιτρέπει να πάτε σε κλαμπ και όσο δυνατά να χτυπάει η μουσική να μην βουίζουν τα αυτιά για τις επόμενες 48 ώρες.

Παρόλα αυτά εξίσου σημαντικό είναι και η τιμή που θα φτάνει τα 20€ περίπου.

screenshot-2014-09-23-08-17-52

Περισσότερες πληροφορίες για τα Dubs εδώ

Πηγή: http://techcrunch.com/

Σχολιάστε εδώ...