Έτοιμοι για την πρώτη σας εμφάνιση; - Djhellas.gr

Έτοιμοι για την πρώτη σας εμφάνιση;

Το club είναι γεμάτο από κόσμο που περιμένει να τον ξεσηκώσεις με τους ρυθμούς της μουσικής σου. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω σου και αναρωτιούνται τι μπορείς άραγε να κάνεις..

Θα τα καταφέρεις;

1.Πάρε το χρόνο σου και γίνε επιλεκτικός..δεν χρειάζεσαι να αποδέχεσαι όλες τις προτάσεις που σου γίνονται..Βρες τους δικούς σου ρυθμούς και με βάση αυτούς κάνε την κατάλληλη προετοιμασία και περιόρισε, απέφυγε, ελαχιστοποίησε όσο μπορείς πιθανά λάθη.

2.Χρησιμοποίησε τα εργαλεία με τα οποία είσαι εξοικειωμένος. Αν κάποιος φίλος έχει ταχύτερο ή πιο πρωτότυπο εξοπλισμό, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποδώσει καλύτερα.

3.Προώθηση της συναυλίας.Μάλλον δεν γίνεται όλος ο φιλικός και οικογενειακός σου περίγυρος να γεμίσουν ένα club και σίγουρα δεν θα το ήθελες να σε ακούσουν μόνο οι γνωστοί σου. Μην ανησυχείς, δεν είναι αδύνατο αλλά δεν χρειάζεται κιόλας να περιμένεις τη μέγιστη αναγνωρισιμότητα από την πρώτη βραδιά.Όμως προσοχή, όπως και να ‘χει το club καλό θα ήταν να γεμίσει…

4.Παίξε με το πλήθος. Χόρεψε με τη μουσική σου. Προσταξέ το κοινό να σε ακολουθήσει χωρίς να αφαιρεθείς από υποτονικές διαθέσεις. Είσαι εκεί για να γεμίσεις το χώρο.

5.Μη φεύγεις χωρίς δεύτερο σχέδιο, πρέπει πάντα να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις..

6.Μην προσπαθείς να υποδυθείς κάποιον άλλον..Η επιτυχία σου βασίζεσαι στην αυθεντικότητα σου.

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

facebook live

Πως να κάνετε live streaming τα dj sets σας στο Facebook.

Σε αυτό το βίντεο θα δούμε πως μπορείτε να κάνετε άμεσα live streaming τα dj …