Αφιέρωμα στον βασιλιά της Hardcore Angerfist - Djhellas.gr

Αφιέρωμα στον βασιλιά της Hardcore Angerfist

Αν δεν ζείτε σε κάποια σπηλιά τα τελευταία 10 χρόνια αναμφίβολα θα έχετε ακούσει για τον Angerfist. Ο Danny Masseling, ή ευρύτερα γνωστός ως Angerfist, είναι ο μασκοφόρος παραγωγός και DJ από την Ολλανδία με τα πιο psycho τραγούδια παγκοσμίως. Είναι ο πιο δημοφιλής και αναγνωρισμένος εκπρόσωπος της gabber σκηνής και το παρατσούκλι του είναι ο “Βασιλιάς της Hardcore”. Τον τίτλο αυτόν τον κέρδισε λόγω της ασυμβίβαστα βίαιης και επιθετικής μουσικής του (που είναι ακραία ακόμη και για gabber) και χαρακτηρίζεται από μπάσα τύμπανων, σκληρά ντραμς και φωνητικά (ιδιαίτερα από ταινίες). Δεν είναι όμως αναγνωρισμένος μόνο από την gabber σκηνή πράγμα που αποδεικνύεται από την παρουσία του στην λίστα του DJ Mag με τους κορυφαίους DJ παγκοσμίως (στο είδος του είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που μπήκε ποτέ στη συγκεκριμένη λίστα) και τα βραβεία που έχει λάβει.

Ο Masseling ασχολιόταν από πολύ μικρός με την παραγωγή μουσικής. Αποφάσισε λοιπόν το 2005 να στείλει ένα demo cd με την δουλειά του στον DJ Buzz Fuzz που είχε την BZRK Records. Το cd άρεσε στον Buzz και ο Masseling υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ο νεαρός με τους newstyle ήχους του και το χαρακτηριστικό του ντύσιμο με μάσκα και φούτερ έγινε γρήγορα γνωστός και η φήμη του εξαπλώθηκε και πέρα από τα σύνορα της χώρας του. Όπου εμφανίστηκε οι πίστες γέμισαν και το πλήθος τρελάθηκε.

Πλέον έχει φτάσει στο σημείο να έχει παίξει στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ και σε πάρα πολλές χώρες παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια των live του εμφανίζεται με τον MC Prozac ενώ αποτελεί μέλος των “The Supreme Team” (με τους Outblast, Tha Playah και Evil Activities), των “Masters Elite” (με τους Catscan και Outblast) και των “Roland & Sherman” (με τον Outblast).

Μέχρι και σήμερα ο Angerfist εξακολουθεί να παράγει και να παίζει μουσική στο υψηλότερο επίπεδο στην προσπάθειά του εξαπλωθεί ο ιός της hardcore παντού. Ελπίζουμε λοιπόν σύντομα να έρθει και στην Ελλάδα και να μας “μολύνει” και εμάς!

 

————Songs and Live sets————

 

Μερικές επιτυχίες του

και ένα liveάκι

 

————Φωτογραφίες————

————Χρήσιμοι Σύνδεσμοι————

Official Website | Facebook | Twitter | Youtube| Instagram | Google+ | Soundcloud

Τέσσερις λέξεις για να περιγράψουν τον Angerfist: Ο ΠΙΟ PSYCHO DJ! 

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

facebook live

Πως να κάνετε live streaming τα dj sets σας στο Facebook.

Σε αυτό το βίντεο θα δούμε πως μπορείτε να κάνετε άμεσα live streaming τα dj …