Ο Calvin Harris αρνείται να συνεργαστεί με την αγαπημένη του Taylor Swift - Djhellas.gr

Ο Calvin Harris αρνείται να συνεργαστεί με την αγαπημένη του Taylor Swift

Είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο και μια συνεργασία τους θα είχε εξασφαλισμένη επιτυχία, αλλά…δεν θα γίνει. “Επαγγελματικά και προσωπικά δεν κάνει να μπλέκονται”φαίνεται πως σκέφτηκε ο Ο Calvin Harris, όταν η ομάδα με την οποία δουλεύει, πρότεινε να γίνει συνεργασία με την τωρινή αγαπημένη του, Taylor Swift.  

Το παρελθόν βέβαια έχει δείξει πως αυτός ο κανόνας δεν πρέπει να παραβιάζεται και σαν παράδειγμα υπάρχει η κακή εμπειρία από την συνεργασία που είχε ο dj με την πρώην σύντροφό του, Rita Ora. Μπορεί οι θαυμαστές τού διάσημου ζευγαριού να ενθουσιάζονται με το άκουσμα μιας τέτοιας συνεργασίας, ο Calvin όμως δεν την θέλει καθόλου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προφυλάξει τη σχέση του, που την θεωρεί σοβαρή.  963949_b4142e4dbaf10624b59f37586e11c2d9

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο Calvin, ευγενικά αρνήθηκε να ανακατέψει τα επαγγελματικά με τα προσωπικά, ύστερα από την συνεργασία που είχε κάνει με την Rita Ora όταν ήταν ζευγάρι, αφού όταν χώρισαν τον Ιούνιο του 2014, ο Σκωτσέζος dj απαγόρευσε στην τραγουδίστρια να κυκλοφορήσει τα τραγούδια που είχαν γράψει μαζί. Μάλιστα ανακάλεσε την άδεια που είχε δώσει στην 25χρονη Rita να τραγουδήσει το «I Will Never Let You Down» στα βραβεία Teen Choice, ισχυριζόμενος ότι έχει έναν «πάρα πολύ σοβαρό λόγο».

Ο δεσμός του Calvin με την σούπερ σταρ, Taylor Swift, χρονολογείται περίπου εδώ κι έναν χρόνο κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι η συνεργασία τους θα ήταν ένας καταπληκτικός συνδυασμός αυτό δεν φαίνεται να γίνεται σύντομα.

Πηγή: www.lifo.gr

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Το “Avicii Experience” θα είναι αφιερωμένο στο διάσημο Σουηδό Dj

Ένα νέο μουσείο αφιερωμένο στη ζωή και στη μουσική του Avicii αναμένεται να ανοίξει στη Στοκχόλμη …