Ο Dj Krush live στο Passport Κεραμεικός - Djhellas.gr

Ο Dj Krush live στο Passport Κεραμεικός

Πρωτοπόρος και μεγάλη επιρροή για πολλούς beatmakers, dj’s και παραγωγούς από το χτες μέχρι και σήμερα, ο Ιάπωνας Hideaki Ishi, ή αλλιώς Dj Krush, έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 1η Απριλίου, για ένα και μοναδικό show στην Ελλάδα!Και στο ιδανικό timing, αφού μετά από 11 χρόνια αναμονής ήρθε η ώρα να απολαύσουμε live την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, “Butterfly Effect“, πλαισιωμένη και από παλιές αγαπημένες παραγωγές. Και όλα αυτά, σε έναν από τους αρτιότερους νέους συναυλιακούς χώρους της πόλης, τοPassport Κεραμεικός.

Μαζί μας θα βρίσκονται από την εγχώρια σκηνή οι καλύτεροι του είδους,Rsn & Billa Qause, με τις καινούργιες τους κυκλοφορίες, “Analog Memories” & “Zentai Teki Ni The EP” αντίστοιχα.

Ο Dj Krush περιοδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, και στην Αθήνα έρχεται φέτος σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Ανυπομονούμε να βυθιστούμε για άλλη μια φορά στις ιδιαίτερες ατμόσφαιρες του μουσικού σύμπαντος που δημιουργεί, εμπνευσμένου πάντα από την μακρινή χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Πηγή: culturenow.gr

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Βρες το μουσικό σου έτερον ήμισυ με το Abletinder Live!

Το Abletinder Live απευθύνεται κυρίως σε παραγωγούς και DJs και υπόσχεται να τους βρει το …