Ο Martin Garrix έρχεται στην Αθήνα

Μπορεί η Ελλάδα να διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους, αλλά ευτυχώς δεν έχει σταματήσει να προσελκύει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής κι έτσι ο superstar DJ, παραγωγός Martin Garrix – δημιουργός δεκάδων επιτυχιών σ’ όλο τον κόσμο (“Animals”, “Wizard”, “Virus”, “Gold Skies” κ.α.) και με συνεργασίες με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες παγκοσμίως όπως Usher, Justin Bieber,Tiesto κ.α. έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 9 Απριλίου.

Ο Martin Garrix θεωρείται παγκόσμιο φαινόμενο, μιας και σε ηλικία 20 μόλις χρονών είναι ήδη ανάμεσα στους 5 σημαντικότερους και πιο ακριβοπληρωμένους djs στον πλανήτη. και είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε όλα τα μεγάλα παγκόσμια festivals (Tommorowland, TommorowWorld, Ultra Music Festival, ADE, κ.α.).

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του σε επιλεγμένα σημεία του πλανήτη, επέλεξε τη χώρα μας και την Αθήνα, ως έναν από τους ελάχιστους σταθμούς του στην Ευρώπη κι έτσι αμέσως μετά την εμφάνιση του στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο, το Ultra Music Festival, χιλιάδες θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά το Σάββατο 9 Απριλίου.

Σάββατο 9 Απριλίου στο GAZI MUSIC HALL Ιερά Οδός 7-13, ΓΚΑΖΙ

Ωρα έναρξης: 22.00

Προπώληση εισιτηρίων από 26Ε στο viva.gr Πληροφορίες/κρατήσεις στο +30-6948088906

djgarrix1

Δείτε τι συνέβη στην προηγούμενη εμφάνιση του Martin Garrix στην Αθήνα το 2014

Πηγή: News247.gr

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Προσέλαβαν dj για τα λεωφορεία στον ΟΑΣΑ

Μουσική επιμελήτρια προσελήφθη στον ΟΑΣΑ, προκείμενου να επιμεληθεί την μουσική που θα ακούγεται στα μέσα …