Η Pioneer DJ γίνεται πλέον Alphatheta. - Djhellas.gr

Η Pioneer DJ γίνεται πλέον Alphatheta.

Από την 1 Ιανουαρίου 2020 η Pioneer Dj αλλάζει την επωνυμία της σε Alphatheta. Οι σειρές DJM, CDJ κλπ θα εξακολουθούν να έχουν την επωνυμία τους. Μόνο το όνομα της εταιρείας αλλάζει. Η εταιρεία λέει οτι αυτή η αλλαγή «αντικατοπτρίζει καλύτερα τις αξίες και το όραμά μας». Η αλλαγή αυτή στην ουσία διαχωρίζει το κομμάτι της pioneer που δεν απευθύνεται σε djs.

Η Ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Pioneer DJ Corporation άλλαξε την επωνυμία της εταιρείας σε AlphaTheta Corporation από την 1η Ιανουαρίου 2020. Δεν θα επηρεαστούν οι μάρκες και τα εμπορικά σήματα μας, συμπεριλαμβανομένου και το DJ της Pioneer.

Ενημερώνουμε το εταιρικό μας όνομα για να αντανακλούν καλύτερα τις αξίες και το όραμά μας. Η αλλαγή δεν σχετίζεται με οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση ή αναδιοργάνωση.

Είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στη μουσική βιομηχανία και επιλέξαμε το νέο όνομα της εταιρείας μας, AlphaTheta Corporation, με βάση το παθιασμένο όραμά μας να καινοτομούμε, να εμπνέουμε και να διασκεδάζουμε.

Γιατί AlphaTheta;

Η μουσική μπορεί να καθοδηγήσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο σε εξαιρετικά ισχυρές καταστάσεις.

Η κορυφαία ανθρώπινη εμπειρία μπορεί να ενισχυθεί με τη βέλτιστη ισορροπία της δημιουργικής μουσικής, των ανώτερων τεχνολογιών ήχου και της ομαδικής συνοχής. Το AlphaTheta αναφέρεται στις συχνότητες εγκεφαλικού κύματος που επιτυγχάνονται σε αυτές τις καταστάσεις αιχμής.

Το AlphaTheta σάς δίνει τη δυνατότητα να πάτε πέρα από τη μουσική.

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Τι νέο φέρνει το Rekordbox 6!

Το Rekordbox της Pioneer έφτασε στην έκδοση 6 με κύριο χαρακτηριστικό τον συγχρονισμό της δισκοθήκης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *