Τα 5 καλύτερα DJ Apps για iOs - Djhellas.gr

Τα 5 καλύτερα DJ Apps για iOs

Με τα tablet και τα smartphones με τις μεγάλες οθόνες αφής να έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, το djing on road έχει γίνει πλέον πιο εύκολη υπόθεση από ποτέ. Παρακάτω ας δούμε τις 5 καλύτερες εφαρμογές για iOS.

1. DJAY 2

Τιμή 4,99€ – Αγορά

djay2

Μία από τις πρώτες εφαρμογές για φορητές συσκευές, το Djay της Algoriddim είναι ένα πλήρες πακέτο που δεν του λείπει τίποτα. Παρέχει Drumpud, Eq, FX ενώ η σύνδεση του με το spotify, μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε τραγούδια από μία τεράστια συλλογή εκατομμυρίων τραγουδιών. Επίσης έχει την δυνατότητα να μας επιλέξει το spotify το επόμενο κομμάτι που ταιριάζει.

====================

2. TRAKTOR DJ

Τιμή: iPhone 1,99€ – Αγορά

Τιμή: iPad 9,99€ Αγορά

traktoriosap

Το γνωστό μας σε όλους Traktor της Native Instruments, σε φορητές συσκευές. Μεγάλο του πλεονέκτημα είναι οι λειτουργίες freeze και slice. Επίσης συνεργάζεται άψογα με τα control S2 MK2, S4 MK2 και Z1.

====================

3.  CROSS DJ

Τιμή: Δωρεάν (Αγορές μέσα στην εφαρμογή) – Download

Cross Dj

Αυτή είναι η mobile πρόταση της εταιρίας Mixvibes. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της εφαρμογής, στην ουσία είναι η σύνδεση της  με το soundcloud. Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν αλλά αγοράζετε χαρακτηριστικά μέσα από την εφαρμογή.

====================

4. EDJING

Τιμή: Δωρεάν (Αγορές μέσα στην εφαρμογή) – Download

edjing

Το Edjing στην δωρεάν του έκδοση είναι πάρα πολύ απλό. Δεν παύει όμως να είναι μια λύση για μιξάρισμα. Με αυτά που μπορείτε να αγοράσετε όμως μέσα στην εφαρμογή, μπορεί να γίνει ένα δυνατό εργαλείο.

====================

5. PACEMAKER

Τιμή: Δωρεάν (Αγορές μέσα στην εφαρμογή) – Download

pacemaker ios apps

Μια εφαρμογή πιο πολύ για νέους djs. Απλή ελαφριά εφαρμογή που κάνει εύκολο το μιξάρισμα, κυρίως με την λειτουργία Sync.

 

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Traktor pro 3 και Allen & Heath Xone:k2. Μια λύση που μου έλυσε τα χέρια.

Έψαχνα το καλοκαίρι για πολύ μικρά μαγαζιά, μία λύση για να μην κουβαλάω ολόκληρο κοντρόλερ …