Διαγωνισμός The Battle of Music 89,2

Είσαι μουσικός, παραγωγός ή dj της dance, house ή electro μουσικής?

Τότε μπες γρήγορα στο http://www.music892.gr/contest , ανέβασε το δικό σου δεκαπεντάλεπτο dj set και συμπλήρωσε τη φόρμα για να το ακούσεις στο αέρα του MUSIC κάθε βράδυ στις 21:45 (η προθεσμία λήγει σε περίπου 20 μέρες)! Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει μόνο μια φορά. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας και τα set πρέπει να είναι από 14:30 (min) έως και 15:30 (max) λεπτά!

Η Μάχη τώρα αρχίζει…. Ψήφισε για το καλύτερο set στην σελίδα του Music 89,2 στο facebook κάνοντας like στο αγαπημένο σου dj set.

Οι 3 επικρατέστεροι με τις περισσότερες ψήφους θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό και θα διαγωνιστούν live σε ένα μεγάλο party που θα μεταδοθεί ζωντανά και στον αέρα του Music 89,2 !

Στον τελικό κριτές θα είστε όλοι εσείς αλλά και 3 top επαγγελματίες DJS : ο Dimension-x, o Johnny Gerontakis και η Angie Karagianni.

Ο μεγάλος νικητής κερδίζει α) μία υποτροφία για την παρακολούθηση του μοναδικού στην Ελλάδα πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος για την παραγωγής ηλεκτρονικής μουσικής και μουσικής τεχνολογίας ”Electronic Music Production Level 1 και 2” β) ένα ολοκληρωμένο DJ System από το dj-booth.gr.

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για το Acou Festival!

Οι διοργανωτές μας κάνουν δώρο 4 διπλές προσκλήσεις για τα μέλη του Djhellas.gr. Παρακάτω μπορείτε …