Τι νέο φέρνει το Rekordbox 6! - Djhellas.gr

Τι νέο φέρνει το Rekordbox 6!

Το Rekordbox της Pioneer έφτασε στην έκδοση 6 με κύριο χαρακτηριστικό τον συγχρονισμό της δισκοθήκης στο cloud και νέα πακέτα συνδρομών.

Τιμές & Συνδρομές.

Τα προηγούμενα κλειδιά για μέχρι την έκδοση 5.xx δεν μεταφέρονται στο νέο rekordbox 6. Το 6 είσαγει έναν τρόπο πληρωμών με συνδρομές και έχει 3 βασικά πακέτα.

  • Το δωρεάν. Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε την δισκοθήκη σας, καθώς και να εξάγετε τις λίστες σας σε φλασάκι.
  • Το Core. Το οποίο περιλαμβάνει και αυτό λειτουργίες διαχείρισης και εξαγωγής, συν την δυνατοτητα DVS για να μπορείτε να παίξεται timecode. Η κανονική του τιμή είναι στα 9,99€/μήνα ενώ μέχρι των Ιούλιο μπορείτε να το αποκτήσετε στα 6,99€/μηνα.
  • Creative. Με αυτό το πακέτο μπορείτε να συγχρονίσετε την δισκοθήκη σας στο cloud και να έχετε πρόσβαση από πολλές συσκευές. Η κανονική του τιμή είναι στα 14,99€/μήνα ενώ μέχρι των Ιούλιο μπορείτε να το αποκτήσετε στα 9,99€/μηνα.

Προς το παρόν φαίνεται να χρησιμοποιεί ως cloud το dropbox με δωρεάν χώρο στα 2gb. Αν σε μία συσκευή συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στην Pioneer, αυτομάτως συγχρονίζονται όλα τα τραγούδια σας και σε αυτή την συσκευή.

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Pioneer DDJ-REV1 DDJ-REV7

Δύο νέα controllers σειράς REV από την Pioneer

Η Pioneer έβγαλε 2 νέα controllers με τις ονομασίες DDJ-REV1 και DDJ-REV7. Αυτό που κάνει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *