Το κατάλληλο usb hub!!! - Djhellas.gr

Το κατάλληλο usb hub!!!

Από την μία οι θύρες usb δεν είναι ποτέ αρκετές, από την άλλη ο εξοπλισμός ενός dj μπορεί να φτάσει σε μεγάλο αριθμό μηχανημάτων, που τα περισσότερα να έχουν σύνδεση usb. Άρα είναι απαραίτητη πλέον η ύπαρξη ενός usb hub.Ποιο usb hub θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ωστέ να μην έχουμε προβλήματα την ώρα που παίζουμε μουσική; Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένες μάρκες και μοντέλα, καθώς οι επιλογές είναι άπειρες και δεν έχουμε αποτελέσματα δοκιμών κλπ…

Μπορούμε όμως να δούμε κάποιους γενικούς κανόνες για επιλέξετε σωστά.

  1. Αφήστε τα πάμφθηνα usb hub με τα 4€ και τις 18 θύρες. Σίγουρα δεν πρόκειται για τίποτα ποιοτικό. Δεν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο usb hub με λιγότερο από 20-30€.
  2. Απαραίτητα προτιμήστε usb hub με εξωτερική τροφοδοσία και όχι τροφοδοσία απο το λαπτοπ. Μπορεί να είναι πολύ βολικότερο να μην κουβαλάμε έξτρα τροφοδοτικά και να χρειαζόμαστε μια πριζα επιπλέον, αλλά το usb hub με την εξωτερική τροφοδοσία θα δώσει σίγουρα το απαιτούμενο ρεύμα που χρειάζεται η συσκευή σας.
  3. Η κάρτα ήχου να πηγαίνει πάντα απευθείας στο λάπτοπ. Όλα τα λάπτοπ έχουν τουλάχιστον 2 θύρες usb. Στην μία συνδέστε το usb hub και επάνω σε αυτό, οτι συσκευή θέλετε εκτός της κάρτας ήχου. Στην άλλη θύρα του λαπτοπ, συνδέστε την κάρτα ήχου μόνη της. Εννοείται οτι αν δεν έχετε ξεχωριστή κάρτα και ο ήχος σας βγαίνει από το κοντρόλερ σας, συνδέετε το κοντρόλερ μόνο του.

Εννοείται οτί όταν τελικά κατασταλάξετε στο usb hub που θέλετε και το αγοράσετε, δεν θα το δοκιμάσετε κατευθείαν στο μαγαζί την μέρα που παίζετε. Δοκιμάστε στο σπίτι 2-3 ώρες για να δείτε οτί δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Αυτό που δουλεύω εγώ προσωπικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα (προς το παρόν) είναι το D-Link DUB-H7. Το οποίο είναι αυτή την στιγμή γύρω στα 22€. Το μόνο κακό είναι οτί είναι usb 2.0.

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

facebook live

Πως να κάνετε live streaming τα dj sets σας στο Facebook.

Σε αυτό το βίντεο θα δούμε πως μπορείτε να κάνετε άμεσα live streaming τα dj …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *