Το μοναδικό DJ Set που στήθηκε για μία ώρα σε σκάφος στον Θερμαϊκό - Djhellas.gr

Το μοναδικό DJ Set που στήθηκε για μία ώρα σε σκάφος στον Θερμαϊκό

Ένα υπέροχο νέο project γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη μέσα από την πανδημία και ακούει στο όνομα EXTERNAL και τώρα μας παρουσιάζει ένα ακόμα σκέλος της υπέροχης δράσης του.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα μουσικών παραγωγών της ηλεκτρονικής μουσικής, οι Άννα Τρίμη, Δημήτρης Σερασίδης και Γιάννης Μιχαλούδης, έχοντας ως βασική αρχή την κοινωνική και πολιτιστική ευθύνη σε μια περίοδο που κυριαρχεί ο φόβος και η αβεβαιότητα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με νέες ιδέες και λύσεις για το πώς μπορούμε να κρατήσουμε τον πολιτισμό ζωντανό. Καθώς το άμεσο μέλλον των εκδηλώσεων σε αυτόν τον κλάδο της μουσικής, των συναυλιών και των φεστιβάλ είναι αβέβαιο, πήραν την πρωτοβουλία της δημιουργίας ενός νέου project που στόχο έχει την ανάδειξη του πολιτισμού μέσω της μουσικής.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς για την προστασία των πολιτών, η ιδέα τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας και είναι πλήρως βιώσιμη, καθώς για την πραγματοποίηση της δεν απαιτούνται περισσότερα από 6 άτομα. Πρόκειται για μία δράση που στόχο έχει την ανάδειξη τόσο των καλλιτεχνών μουσικής, όσο και της Ελλάδας, αλλά κυρίως της πόλης μας, μέσω επαγγελματικής βίντεο κάλυψης της δράσης τους.

Στόχος της ομάδας είναι να αναδείξει τους τόπους και τις ομορφιές που έχει η Ελλάδα και κυρίως η Θεσσαλονίκη, μέσα από την μουσική. Αυτό ακριβώς επιδίωξε και έκανε μέσω της τελευταίας της υπέροχης δράσης:

The city breaths, through the sea

Το τρίτο μέρος του External, παρουσιάζει έναν αγαπημένο μουσικό καλλιτέχνη της πόλης τον Ανδρέα Αθηναίο. Ένας καλλιτέχνης, ο οποίος βρίσκεται χρόνια στην μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, ταξιδεύοντας μας, με τις χορευτικές μουσικές επιλογές του και δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα στη συγκεκριμένη επιλογή τοποθεσίας.

Αυτήν την φορά, πλέουμε στα ανοιχτά του Θερμαϊκού κόλπου, με ιστιοπλοϊκό σκάφος, βλέποντας την πόλη μας από την θάλασσα προς την στεριά μέσω της μουσικής. Μια διαφορετική ματιά των κτιρίων, των μνημείων, του λιμανιού, με το φως του ηλίου και την θάλασσα να αντανακλούν ρυθμικούς ήχους ενός απολαυστικού dj set.

Ένα μουσικό ταξίδι, που προβάλλει την πόλη με έναν ευχάριστο και ιδιαίτερο τρόπο, μια πόλη που αναπνέει μέσα από την θάλασσα. “The city breaths, through the sea”, οι ανάσες μιας πόλης μέσα από τη θάλασσα, είναι το concept στο συγκεκριμένο μέρος του External, το οποίο μας ταξίδεψε με House & Αfro επιλογές και σήμανε τα μέσα ενός ακόμα καλοκαιριού.

Πηγή: parallaximag.gr

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Thievery Corporation Dj Set με τον Rob Garza στο Bolivar

Ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης θα μας μυήσει στο δικό του μαγευτικό σύμπαν και θα μας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *