Το "Avicii Experience" θα είναι αφιερωμένο στο διάσημο Σουηδό Dj - Djhellas.gr

Το “Avicii Experience” θα είναι αφιερωμένο στο διάσημο Σουηδό Dj

Ένα νέο μουσείο αφιερωμένο στη ζωή και στη μουσική του Avicii αναμένεται να ανοίξει στη Στοκχόλμη την επόμενη χρονιά.

Όπως έγινε γνωστό από σχετικό δελτίο Τύπου το “Avicii Experience” φιλοδοξεί να φέρει πιο κοντά τους επισκέπτες του τόσο στον καλλιτέχνη Avicii όσο και στον άνθρωπο Tim Bergling. «Το ακροατήριο θα ακολουθήσει την πορεία του Tim από τότε που ήταν ένας μοναχικός ακροατής έως όταν έγινε ένας διάσημος σταρ και από το παιδικό του δωμάτιο όπου όλα ξεκίνησαν έως το στούντιο στο Λος Άντζελες όπου δημιουργήθηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες».

Ανάμεσα στα εκθέματα του μουσείου θα υπάρχει πλήθος από αναμνηστικά όπως επίσης αδημοσίευτες έως σήμερα φωτογραφίες και βίντεο.

Τα εκθέματα θα δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τη «δημιουργική διαδικασία και τις συνεργασίες πίσω από τη μουσική». Όταν ανοίξει το “Avicii Experience” θα παρουσιάσει μία πρωτόλεια μορφή του κομματιού “Levels”, αλλά και ανέκδοτη μουσική που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του μεταθανάτιου δίσκου “Tim”.

Το “Avicii Experience” θα στεγαστεί στον χώρο SPACE στης Στοκχόλμης αφιερωμένο στη μουσική, τα παιχνίδια και τη δημιουργία περιεχομένου.

Μέρος των εσόδων θα προσφέρεται στο “Tim Bergling Foundation” που δημιούργησε η οικογένεια του Avicii, μετά τον θάνατό του, με στόχο την πρόληψη των ψυχικών νόσων και της αυτοκτονίας.

Πηγή: www.lifo.gr

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Avicii: Ίδρυμα ψυχικής υγείας στη μνήμη του DJ που αυτοκτόνησε

Ο Tim Bergling (Τιμ Μπέργκλινγκ), Σουηδός DJ της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, γνωστός με το επαγγελματικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *