Το Spotify προβάλλει σελίδες των δημιουργών - Djhellas.gr

Το Spotify προβάλλει σελίδες των δημιουργών

Το Spotify ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία που δημιουργεί σελίδες για τους δημιουργούς τραγουδιών μέσα στην πλατφόρμα.Με αυτό τον τρόπο κάποιος θα μπορεί να βρίσκει μαζεμένα και άλλα τραγούδια που έχει δημιουργήσει ο ίδιος τραγουδοποιός. Η νέα υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη σε iOS, Android & Desktop και μπορείτε να έχετε πρόσβαση πατώντας στο “Written By”.

Η κίνηση θα είναι ευπρόσδεκτη από τη βιομηχανία μουσικής, επιτρέποντας στους χρήστες να ανακαλύψουν τραγουδοποιούς, άλλα και τραγούδια στα οποία έχουν εργαστεί και να βοηθήσουν στη διασφάλιση νέας δουλειάς για συγγραφείς που ίσως δεν είναι οι ίδιοι καλλιτέχνες. Η βιομηχανία ηλεκτρονικής μουσικής καλεί το Spotify να κάνει τα “Label” και “Produced By” clickable για τους χρήστες να ανακαλύψουν κομμάτια σε ένα label όλα σε ένα μέρος, ή τα τραγούδια ενός παραγωγού.

Δεδομένης της απόκτησης του SoundBetter και της σημερινής ανακοίνωσης, όλα τα σημεία δείχνουν ότι το Spotify δίνει στους δημιουργούς περισσότερη προβολή στο μπροστινό μέρος της πλατφόρμας.

Πηγή: Djmag.com

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Νέα υπηρεσία από το Spotify

Το Spotify είναι έτοιμο για dance πάρτι στην μετά καραντίνα εποχή. Η streaming υπηρεσία μουσικής, παρουσίασε τη Δευτέρα τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *