Στο φεστιβάλ Untold στην Ρουμανία πληρώνουν την είσοδο... με αίμα! - Djhellas.gr

Στο φεστιβάλ Untold στην Ρουμανία πληρώνουν την είσοδο… με αίμα!

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε το Untold Festival στη Ρουμανία, προσφέροντας εκπτώσεις αλλά και δωρεάν εισιτήρια σε όσους γίνουν αιμοδότες!

Οι διοργανωτές του Untold πήραν αυτή την απόφαση με αφορμή το γεγονός πως η Ρουμανία είναι η προτελευταία χώρα στην Ευρώπη σε επίπεδο αιμοδοτών, με ποσοστό 1,7% του πληθυσμού, αλλά και θέλοντας να “ενσωματώσουν” στο φεστιβάλ το διάσημο παραμύθι του Δράκουλα της Τρανσυλβανίας, ο οποίος έγινε και το πρόσωπο της εκστρατείας.

Ήδη όπως μαθαίνουμε στη εκστρατεία αυτή που ονομάστηκε «Πληρώστε με αίμα» η ανταπόκριση είναι μεγάλη, με αρκετά κέντρα αιμοδοσίας της χώρας να μην μπορούν να απορροφήσουν το αριθμό των αιμοδοτών.

Να σημειωθεί πως το φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 30 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας, την Κλουζ-Ναπόκα, της ιστορικής ορεινής περιοχής Τρανσυλβανία και συμμετέχουν σε αυτό δεκάδες ονόματα, μεταξύ των οποίων ο Armin van Buuren, ο John Digweed, ο Avicci, ο David Guetta, οι Dimitri Vegas & Like Mike και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες από την ηλεκτρονική, pop, hip hop και την ευρύτερη dance μουσική σκηνή.

 

Untold Festival Line-up

 

Σχολιάστε εδώ...