Αναγνώστης: Οικογενειάρχης και DJ γίνεται? - Djhellas.gr

Αναγνώστης: Οικογενειάρχης και DJ γίνεται?

Ο αναγνώστης μας, Κώστας Μ. γράφει…

Αποφάσισα να στείλω την άποψή μου για ένα θέμα που με έχει στεναχωρήσει και φαντάζομαι οί συμβαίνει και σε άλλους. Ξεκίνησα με την μουσική το 2002. Ασχολούμαι καθημερινά με την ενημέρωση γύρω από τα τραγούδια και έχω παίξει σε αρκετά μαγαζιά. Ακόμα και τώρα είμαι άρτια ενημερωμένος και πάντα έχω θετικότατα σχόλια για την μουσική μου.

Το 2006, ήρθε στην ζωή μου, η κόρη μου και ένα χρόνο μετά ο γιος μου. Άλλαξα τότε τις προτεραιότητές μου και στην κορυφή της λίστας είναι τα παιδιά μου και η γυναίκα μου.

Τότε άρχισαν, να χάνονται και τα μεροκάματα. Γιατί μετά την δουλειά, δεν ήμουν ο τύπος, που θα γύρναγε σε άλλα 5-6 μαγαζιά after μπεκροπίνοντας. Δεν ήμουν ο τύπος που την επόμενη μέρα θα ξύπναγε στις 14:00 και θα πήγαινε με την τσίμπλα στο μάτι, στο στέκι και μετά το καφέ, μπύρες μέχρι το βράδυ και κραιπάλη με χαζογκόμενες και PRιλίκια. Αναγκάζομαι να ξυπνάω στις 9 για τις υποχρεώσεις μου και πλέον τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στα παιδιά μου. Όσοι έχουν παιδιά ξέρουν τις ανάγκες.

Αυτό όμως που με στεναχωρεί περισσότερο, είναι οι πρώην συνάδελφοι και νυν επιχειρηματίες, που δεν δίνουν μια ευκαιρία στον παλιό τους συνάδελφο, αλλά βάζουν στα μαγαζιά τους τον πιτσιρικά που ξεροσταλιάζει στο καφέ όλη μέρα, κάνοντας κοινοποιήσεις την βραδινή αφίσα, με σχόλιο το πόσο “τρελαμένος” είναι για το βράδυ ή βάζουν τον “guest” από την πρωτεύουσα που θα πάρει τα 2.000€ για 2 το πολύ ώρες. Να τονίσω οτί, αν και έτσι φαίνεται, δεν κατηγορώ ούτε τον πιτσιρικά ούτε τον guest. Αυτοί καλά κάνουν και μπράβο τους.

Γράφοντας αυτό το κείμενο, ήθελα να το μοιραστώ με εσάς. Δεν ζητάω τίποτα πλέον από τον χώρο, απλά είναι κρίμα από άτομα που κάποτε παίζαμε στο ίδιο booth, τώρα να τους λες για κάνα μεροκάματο και να σου λένε, οτί είναι κλεισμένοι.

Επειδή είναι πολύ χαρακτηριστικό το όνομα μου και το ψευδώνυμό μου, χρησιμοποιώ το Κώστας Μ., γιατί δεν θέλω να το διαβάσουν αυτοί που λέω και να πάρουν τηλ. “έλα ρε φίλε χάθηκες” κλπ… Άσε, ελπίζω να το καταλάβουν μόνοι τους.

Ένα άρθρο του Κώστας Μ.

Το Djhellas, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του, να ανεβάσουν το δικό τους άρθρο, στις σελίδες μας. Το Djhellas κοινοποιεί τα άρθρα των αναγνωστών του, όταν συμφωνούν με τους όρους της σελίδας μας, χωρίς αυτό να σημαίνει οτί πάντα ταυτίζονται οι απόψεις μας με την άποψη του αρθρογράφου. Αν θέλετε και εσείς να ανεβάσετε κάποιο άρθρο στην σελίδα μας, διαβάστε πρώτα εδώ

 

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Αναγνώστης: Αυτή είναι η διασκέδαση κύριοι;

Θα ήθελα να πω την άποψη μου, ως παλαίμαχος DJ, εν αποστρατεία πλέον από μαγαζιά …