Αναγνώστης: Αυτή είναι η διασκέδαση κύριοι; - Djhellas.gr

Αναγνώστης: Αυτή είναι η διασκέδαση κύριοι;

Θα ήθελα να πω την άποψη μου, ως παλαίμαχος DJ, εν αποστρατεία πλέον από μαγαζιά (παίζω μόνο σε εκδηλώσεις). Αφορά ένα συγκεκριμένο περιστατικό, που όμως με έκανε να παρατηρήσω οτι τελικά είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Θα παρακαλούσα να μην κοινοποιηθεί το email μου, όχι γιατί έχω κάποιο σοβαρό λόγο, αλλά δεν θέλω να καταλάβουν οι φίλοι μου για ποιούς λέω και παρεξηγηθούμε. Για αυτό δεν ήθελα να γράψω σε ομάδα στο Facebook. Δεν μπαίνουν σε ομάδες ή σελίδες για Djs, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δεν βγαίνω συχνά σε μπαράκια και κλαμπ. Συνήθως βγαίνω με φίλους για κανένα καφεδάκι και μετά κανένα μεζεδοπωλείο. Οπότε την Παρασκευή ήθελα να πάω για ένα ποτό σε ένα καφέ / μπαράκι που παίζει ακόμα ένας φίλος μου.  Ο φίλος μου παίζει στο συγκεκριμένο μαγαζί, μουσική από όλα τα είδη. Ξεκινάει από χαλαρά ξένα και καταλήγει σε Ελληνικά. Παράλληλα ενώ ετοιμαζόμουν, βλέπω και δύο κοινοποιήσεις από ένα φιλικό μου ζευγάρι οτί βρίσκονται εκεί. Ωραία λέω, θα έχω και παρέα.

Οι κοινοποιήσεις με διαθέσεις (στο facebook), ήταν, του άντρα “είναι τρελαμένος” και της γυναίκας “σε γιορτινή διάθεση”. Στην συνέχεια ακολουθούσαν κάποιες selfie, που με προϊδέαζαν πόσο γαμάτα πέρναγαν και με έκαναν να θέλω να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται εκεί. Με το που φτάνω, του βλέπω και τους δύο, σκυμμένους και κατσουφιασμένους, πάνω από το κινητό, με μία σοβαρότητα, σαν να λύνουν άσκηση στις πανελλήνιες. Σε μερικά διαστήματα σηκώνονταν να βγάλουν καμιά selfie ακόμα, φόραγαν ένα χαμόγελο για αυτά τα 2-3 δευτερόλεπτα και μετά πάλι στο κινητό, να κοινοποιήσουν το πόσο τέλεια περνάνε.

Το λυπηρό όμως δεν ήταν αυτό. Το λυπηρό ήταν ότι η πλειοψηφία των πελατών είναι έτσι. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι ότι βγαίνουν έξω μόνο και μόνο για τις φωτογραφίες και για να κοινοποιήσουν στους άλλους φίλους στο facebook, που δεν βγήκαν, πόσο τέλεια περνάνε. Ποτό στο χέρι, αγάλματα, ο dj σαν μαλάκας δεν ξέρει τι να βάλει και μόνο όταν επιτέλους ο καταραμένος ο dj βάλει κανα Παντελίδη, Πάολα ή Βέρτη, σηκώνεται το χέρι με το τσιγάρο στον αέρα και ύφος σαν να λένε “πσσσσσ τι έβαλε ο πούστης”…

Δυστυχώς, πέρα από κάποιες εξαιρέσεις, από ότι παρατηρώ έτσι είναι τα πράγματα για τους θαμώνες παντού (στην Ελλάδα). Έλλειψη διασκέδασης, facebook, selfie, μιζέρια, στηλοποίηση άλατος, έλλειψη εύρους μουσικών ακουσμάτων κλπ. Και ας καθόμαστε μετά εμείς να τσακωνόμαστε αν με το mac παίζουμε καλύτερα από ότι με το pc.

Το Djhellas, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του, να ανεβάσουν το δικό τους άρθρο, στις σελίδες μας. Το Djhellas κοινοποιεί τα άρθρα των αναγνωστών του, όταν συμφωνούν με τους όρους της σελίδας μας, χωρίς αυτό να σημαίνει οτί πάντα ταυτίζονται οι απόψεις μας με την άποψη του αρθρογράφου. Αν θέλετε και εσείς να ανεβάσετε κάποιο άρθρο στην σελίδα μας, διαβάστε πρώτα εδώ

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

Μερικές συμβουλές για καλύτερο Djing

Σίγουρα το επάγγελμα του djing έχει υποστεί πολλές αλλαγές σε σχέση με παλαιότερα χρόνια. Οι …