Αναγνώστης: Και εγώ θέλω να γίνω dj!!! - Djhellas.gr

Αναγνώστης: Και εγώ θέλω να γίνω dj!!!

Το καλοκαίρι παίζω σε ένα μαγαζί για εκδηλώσεις. Γάμους, βαπτίσεις κ.α. Κάθε καλοκαίρι λοιπόν ξεκινάει μια παρέλαση από κάθε καρυδιάς καρύδι που θέλει να γίνει dj. Με βομβαρδίζουν από ερωτήσεις, όπως:

  • Τι πρέπει να κάνω για να γίνω dj;
  • Τι πρέπει να σπουδάσω για να γίνω dj;
  • Τι μηχανήματα πρέπει να πάρω για γίνω ένας καλός dj;
  • Κάθε βράδυ θα βρίσκω και γκόμενα;
  • Μεγάλε και θα μιξάρουμε και ξέρω μπιτάκια και εγώ θα κάνω τα πάντα και και…
  • Ξέρω τον μπαρμπαγιανακάκι οπότε θα μπορέσω να γίνω dj
  • και πολλά ακόμα που θα μας περνάνε μέρες να γράφω.

Όταν λοιπόν ακούνε απλά ένα “αγαπάς την μουσική;”, γουρλώνουν τα μάτια και με κοιτάνε παράξενα. Πως λένε αν τραγουδάς στον μπάνιο έτσι είναι!! Η επόμενη ερώτηση, “πόσες ώρες την ημέρα ακούς μουσική;”

Εκεί που τρελαίνονται τελείως όμως, είναι όταν τους λέω, ότι πιο μεγάλη σημασία έχει να επιλέγεις το σωστό τραγούδι, την σωστή στιγμή κλπ. Αυτό γίνεται μόνο όταν αγαπάς την μουσική, όταν ακούς και νιώθεις τον κόσμο, όταν μαγευεσε με το πόδι, δάχτυλο, σκίρτημα που κουνιέται με το τραγούδι που παίζεις. Αν δεν τα έχεις αυτά, τις καλύτερες αλλαγές να κάνεις, τα καλύτερα μηχανήματα να έχεις, το ίδιο το jarr να ξέρεις, δεν γίνεται τίποτα.

Αααα και το τελευταίο. Αν αγαπάς την μουσική δεν έχεις μάτια για καμία άλλη. Οπότε την γκόμενα ξέχνα την. Μετά από όλα αυτά λοιπόν, αν όχι όλοι, το μεγαλύτερο ποσοστό δεν εμφανίζεται την επόμενη μέρα. Και αν κατά λάθος έρθει κάποιος και αρχίζω να του δείχνω, τι κάνει αυτό του κουμπί, τι κάνει το αλλο πρόγραμμα και ότι θα αργήσει πολύ να μάθει να παίζει, στο πεντάλεπτο φεύγει. Τι δεν θα παίξω σήμερα;

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι έχω πολύ μεγάλη όρεξή να δείξω με τις ώρες σε όποιον θέλει, αλλά δεν μπορώ να χάσω τόσες ώρες σε άτομα που το κάνουν για ότι άλλο θες αλλα όχι για την μουσική.

Δεν είμαι από αυτούς που θα πουν ότι εγώ έμαθα μόνος μου μάθε και εσύ! Όχι ρε φίλε, θέλω να σου μάθω όσα ξέρω και να γίνεις και πολύ καλύτερος από έμενα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά για να σου δείξω πρέπει πρώτα να το θες εσύ! Και για να το θες εσύ, σημαίνει ότι αγαπάς και θέλεις να κάνεις κάτι το πολύ όμορφο!

Για να μην σας κουράζω άλλο, το να γίνεις dj είναι το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο. Απλά το μόνο πράγμα που χρειάζεται, είναι να πατήσεις το Play….!!!

Το παρόν άρθρο είναι από τον αναγνώστη μας, Zitso.

Το Djhellas, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του, να ανεβάσουν το δικό τους άρθρο, στις σελίδες μας. Το Djhellas κοινοποιεί τα άρθρα των αναγνωστών του, όταν συμφωνούν με τους όρους της σελίδας μας, χωρίς αυτό να σημαίνει οτί πάντα ταυτίζονται οι απόψεις μας με την άποψη του αρθρογράφου. Αν θέλετε και εσείς να ανεβάσετε κάποιο άρθρο στην σελίδα μας, διαβάστε πρώτα εδώ

Σχολιάστε εδώ...

Κοιτάξτε ακόμα

facebook live

Πως να κάνετε live streaming τα dj sets σας στο Facebook.

Σε αυτό το βίντεο θα δούμε πως μπορείτε να κάνετε άμεσα live streaming τα dj …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *